söndag, november 13, 2005

Saker jag inte förstår, del 1: Pastan och Selda

Vem eller vad är Selda? En för långt gången ironi? Ett förortsalibi i genomvita och medelklassigt nyrika fredagsbilagan?

Selda får i alla fall utrymme att uttrycka en himla massa banaliteter varje fredag. Hon gick ut starkt med att töntförklara alla rökare - den har man ju aldrig hört förr. Sen skrev hon om sina bröst, något om att hon minsann hade stora bröst i högstadiet. Inte heller det var nåt nytt under solen om man har man sett hennes bildbyline. Där lyfter hon fram sina valpar med hjälp av 1. urringad tröja. 2. push up och 3. spänntricket (ni tjejer vet vad jag pratar om, den där speciella muskeln som fixar tillfällig fotoklyfta). Och nu senast handlade det visst om att pensionärer är coola, förlåt, "coolingar". Say what?

Hon kan helt enkelt inte vara på riktigt. Men är hon det så hoppas jag att hennes arvode är billigt.

2 Comments:

Blogger p. said...

tack för att du skrev det här, så slapp jag försöka. det har varit en källa till irritation bakom kaffekoppen varje fredagmorgon. pastan, förresten, hur illa kan man redesigna en logga? nöjesguiden framstår helt plötsligt som ett läsbart alternativ, och det vill verkligen inte säga lite

11/14/2005 5:09 em  
Blogger p. said...

men det vore ju... cyniskt och... hemskt. inte skulle väl pastan... ?

11/16/2005 9:04 em  

Skicka en kommentar

<< Home